Werkwijze

Onze Werkwijze

Door middel van de onderstaande vijf overzichtelijke stappen naar kunnen we u de ondersteuning verzorgen die u wenst. Onze werkwijze helpt u inzicht te krijgen en tegelijk de regie te houden op de situatie. Geen wachtlijsten, onnodige procedures maar in simpel in vijf snelle stappen naar zorg en ondersteuning die afgestemd is op uw wensen en behoeften.

1. Kennismakingsgesprek 
Zorg is iets persoonlijk, vandaar dat wij vinden dat een goede kennismaking van groot belang. We willen u graag persoonlijk ontmoeten voordat we aan de slag gaan. Tijdens deze kennismaking brengen we uw situatie, wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.

2. Zorg gemak
Wij regelen de administratieve handelingen, stellen een zorgplanning en rooster op. Als gewenst wordt ook uw familie en naasten hierbij betrokken zodat altijd duidelijk is wat er gebeurt. Uw persoonlijke zorg map wordt opgesteld en bij u thuis neergelegd ter inzage voor iedereen. Eventueel kunnen u en uw naasten berichten achterlaten in de map voor onze zorgverleners.

3. Het begin van iets moois
Als u akkoord bent met uw persoonlijk plan, dan kunnen gaan we starten. Dit betekent dat we er voor u zijn op het moment dat u heeft aangeeft en vanaf dat moment alles uit handen nemen. Bij vragen kunt u terecht op ons kantoor waarbij u een persoonlijke behandeling kunt verwachten.

4. Continue begeleiding
Rondom de zorg en ondersteuning is er vaak nog genoeg te doen, wij helpen u daar graag bij. Denk aan het aanvragen van hulpmiddelen, het onderhouden van contact met de huisarts, apotheek etc. en contact met familie. 

5. Hoge Kwaliteit
Om zorg te dragen voor constante hoge kwaliteit in de zorg die wij bieden houden we regelmatig evaluatie gesprekken. Samen met u en/of uw familie/mantelzorgers kijken we naar het eerder opgestelde zorg plan en schaven we waar nodig bij.