Rapsodi Healthcare B.V. is medio 2016 van start gegaan met het leveren van maatschappelijke activiteiten. Rapsodi Healthcare B.V. is gevestigd aan de Hof der Gedachten 5 in Amersfoort.  Hier worden dagactiviteiten aangeboden voor zowel jongere en volwassen zorgbehoevende cliënten. Naast het aanbieden van de dagactiviteiten leveren wij ook individuele begeleiding, verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp.

Het team van Rapsodi Healthcare B.V. bestaat uit medewerkers die gekwalificeerd zijn voor het uitvoeren van de verzorging – en verpleeg technische handelingen, schoonmaak werkzaamheden en individuele begeleiding bij de cliënt thuis.

Onze missie

Als organisatie gaan wij uit van een integrale benadering wat inhoudt dat de zorgvrager zo veel mogelijk te maken krijgt met één persoon. Hierdoor proberen wij zo veel mogelijk regie te verlenen voor ons cliënt. De zorg wordt persoonsgericht geleverd. De zoektocht gaat naar de juiste aansluiting wat betreft de wensen en behoeftes van de cliënt.

Visie

Wij zijn van mening dat de zelftevredenheid van de mens, ongeacht afkomst, valt en staat met het ontmoeten van elkaar. Om dit te kunnen realiseren is het nodig dat mensen ongeacht hun ras, religie, etniciteit, bepaalde sociale groep of politieke overtuiging met elkaar blijven communiceren. Alleen dan is het mogelijk om een zelfredzaam individu in de hedendaagse samenleving te zijn. Hierdoor staan wij voor u gereed om de passende zorg te leveren.